Noste 28, 85100 KALAJOKI 0400 680 807 / 050 363 7120 juha.laitala@event-park.fi Event Park Arena Facebookissa
Event Park Arena

MAHTAVAT PUITTEET MONENLAISILLE TAPAHTUMILLE JA HARRASTUKSILLE

Helppo tulla

Event Park -areena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella: vierestä kulkee valtatie 8, ja Kokkolan ja Ylivieskan rautatieasemat ovat alle tunnin matkan päässä. Hiekkasärkkien ydinkeskus on 400 metrin kävelymatkan päässä.

Tilaa riittää

Yhteensä 3200 neliömetrin halli aputiloineen ja sen uskomaton korkeus - 17,5 metriä - mahdollistavat suuretkin yleisötapahtumat. Kiinteät katsomot 1000 hengelle ja lisäkalusteilla saadaan istumapaikat jopa 3000 hengelle.

Muunneltavissa sisällä ja ulkona

Valtavien sähköovien ansiosta hallin pääty voidaan avata kokonaan, jolloin tila jatkuu myös ulkopuolelle. Myös viereinen lentokenttäalue on käytettävissä, ja sinne voidaan rakentaa telttailu- ja karavaanialue. Näin alueesta saadaan tarvittaessa kokonainen tapahtumakylä!

Joustava hinnoittelu

Tapahtumia varten on mahdollista vuokrata erikseen koko halli tai pelkät aputilat.
Joustavan hinnoittelun avulla voimme räätälöidä tarjouksen toiveesi mukaan, jopa tuntihintojen pohjalta.

EVENT PARK TAPAHTUMAPAIKKANA

Hallitila

Hallin pohjana on asfaltti, jonka päällä on Saltexin FIFA- luokiteltu tekonurmi 40m x 56m. Hallissa on lämmitysjärjestelmä, ja tarpeen mukaan se voidaan lämmittää tilaisuuden vaatimalla tavalla. Event Park tarjoaa siten hyvät puitteet vaikkapa kesälajien talviharjoitteluun.

Aputilat

Tarjoamme halin yhteydessä hyvät ja ajanmukaiset aputilat: yleisö-wc:t, narikat, saunatilat, toimistot.
Tilavat pysäköintialueet sijaitsevat aivan areenan vieressä.

RavintolaEvent Park -areenassa on A-anniskelu oikeudet. Jos tapahtumassa tarvitaan ravintolapalveluita, ne voidaan mitoittaa ja sijoittaa tarpeen mukaisesti koko hallin alueelle, tilaajan ja tapahtuman mukaan. Ruokatarjoilu ja anniskelu voidaan sisällyttää myös kokonaispakettiin.

Oheispalvelut

Meiltä löytyy valmiina kattavasti kalustoa tapahtumarakentamiseen, ja yhteistyöverkostomme kautta voimme järjestää tarvittavat palvelut myös täysin valmiina kokonaisuuksina tekniikan, ohjelmatuotannon, markkinoinnin, myynnin ja tapahtumahenkilöstön osalta.

Ulottuvillasi ovat myös Hiekkasärkkien matkailukeskuksen monipuoliset majoitus- ja ravintola- ja ohjelmapalvelut.

Kerro tarpeesi, ja räätälöimme toimivan palvelupaketin tapahtumallesi!

Ota yhteyttä! >


Event Park URHEILU- JA HARJOITUSPAIKKANAEvent Park -arenan tekonurmikenttä palvelee nurmipohjaa vaativien lajien harjoittelu- tai turnauspaikkana.
Tarvittaessa nurmi voidaan kuitenkin kattaa siirtolattialla.

Kalajoen Hiekkasärkillä on aloitettu Event Park -arenan vuokraus varustettuna Saltexin FIFA- luokitellulla tekonurmella.
40m x 56m kokoisen tekonurmen lisäksi hallissa on valmiina 6 kpl juniorimaaleja sekä 2 kpl aikuisten maaleja. Pidämme hallin lämpötilan talvella normaalisti +5 asteessa joka sisältyy vuokrahintaan. Tilattaessa voimme nostaa lämpötilan halutulle tasolle.

Hallissa on huonelämpöiset pukeutumistilat, wc -tilat miehille ja naisille sekä myös isot aputilat saunoineen ja suihkuineen (varattavissa esimerkiksi toimitsija- tai turnauskäyttöön).

Jos tapahtumasi vaatii muuta kuin nurmipohjan, meiltä löytyy myös siirtolattia nurmen suojaukseen sekä messumatot vaativampaan käyttöön.

Ota yhteyttä! >

Tekniset tiedot

Pinta-ala

Event Park -areenan kokonaispinta-ala on 3200 neliömetriä.
Koko alue lentokenttä mukaan lukien käsittää noin 30 hehtaaria

Kulkureitit

Event Park sijaitsee valtatie 8:n varrella n. 7 kilometriä Kalajoen keskustasta etelään, vastapäätä Hiekkasärkkien matkailukeskusta.
Alueen kohdalle valmistuu valtatien alikulku.  Tutustu tiesuunnitelmaan >

Pysäköinti

Tilava pysäköintialue sijaitsee areenan välittömässä läheisyydessä.

Sähköpisteet

Sähköpisteitä on saatavilla niin hallin sisällä kuin ulkopuolellakin.

Vesi ja viemäröinti

Alueelle on rakennettu ajanmukaiset vesi- ja viemäriliittymät.